Agárdi Pálinkafőzde több mint 20 éve Magyarország egyik vezető prémium ital manufaktúrája.
A Velencei-tó fővárosa, Agárd szélén egy gyümölcsösökkel körülölelt tanyát cigánymeggy, kajszibarack, hamvas szilva, zamatos cseresznye és sok más egészséges gyümölcs illata leng be. Itt, a Sreiner tanyán készülnek immár 20 éve a kiváló minőségű Agárdi gyümölcspálinkák.
A Velencei-tó környéke édeni körülményeket teremt a gyümölcstermesztés számára, azonban nem élhetnek vissza a természet bőkezűségével. Az egészséges gyümölcsöt a lehető legtökéletesebb módon főzik pálinkává, a maximális minőségre való törekvésük pedig mennyiségi határokat szab: az Agárdi gyümölcspálinkák limitált mennyiségben, sorszámozva kerülnek a polcokra.
A magyar pálinka presztízsének megóvása iránti elkötelezettségünket az üzem méretei is tükrözik: a korlátozott mennyiségben készülő, kézzel palackozott, sorszámmal ellátott Agárdi pálinkák nem okozhatnak csalódást a termelési mutatók kedvéért.