Agárdi pálinka - Agárdi gin története
Agárdi Pálinkafőzde több mint 20 éve Magyarország egyik vezető prémium ital manufaktúrája.
A Velencei-tó fővárosa, Agárd szélén egy gyümölcsösökkel körülölelt tanyát cigánymeggy, kajszibarack, hamvas szilva, zamatos cseresznye és sok más egészséges gyümölcs illata leng be. Itt, a Sreiner tanyán készülnek immár 20 éve a kiváló minőségű Agárdi gyümölcspálinkák.
A Velencei-tó környéke édeni körülményeket teremt a gyümölcstermesztés számára, azonban nem élhetnek vissza a természet bőkezűségével. Az egészséges gyümölcsöt a lehető legtökéletesebb módon főzik pálinkává, a maximális minőségre való törekvésük pedig mennyiségi határokat szab: az Agárdi gyümölcspálinkák limitált mennyiségben, sorszámozva kerülnek a polcokra.
A magyar pálinka presztízsének megóvása iránti elkötelezettségünket az üzem méretei is tükrözik: a korlátozott mennyiségben készülő, kézzel palackozott, sorszámmal ellátott Agárdi pálinka nem okozhat csalódást a termelési mutatók kedvéért.
AGÁRDI Irsai Olivér pálinka (0,5l - 40%)
Pálinka
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Magyarország |
Ízesítés: | Irsai Olivér |
AGÁRDI Vilmoskörte pálinka (0,5l - 40%)
Pálinka
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Magyarország |
Ízesítés: | Körte |
AGÁRDI Prémium Birs pálinka (0,35l - 40%)
Pálinka
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Magyarország |
Ízesítés: | Birs |