Arran whisky története
Az Arran egy független lepárló, amely Skócia egyik legtisztább hegyi vizét használja, és a lepárlómester, James MacTaggart 30 éves tapasztalatát alkalmazza maláta whiskyjének előállításában. Az italokat mesterséges színezék (karamell) nélkül készítik, így valóban a természetes ízvilágot tükrözik. Az lepárló termékei non-chill filtered eljárással készülnek, tehát nem hűtve szűrik, ami azt eredményezi, hogy több természetes illat- és ízanyag marad a whiskyben. Ennek az eljárásnak köszönhető, hogy alacsony hőmérsékleten a whisky opálossá és kissé zavarossá válhat, de ez egy teljesen természetes folyamat.
ARRAN 10 Years whisky + dd (0,7l - 46%)
Single malt whisky
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Skócia |
Érlelési idő: | 10 év |
ARRAN 10 Years Peated Tokaji Cask Finish whisky + dd (0,7l - 46%)
Single malt whisky
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Skócia |
Érlelési idő: | 10 év |
ARRAN Barrel Reserve whisky + dd (0,7l - 43%)
Single malt whisky
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Skócia |
ARRAN Sherry Cask The Bodega whisky + dd (0,7l - 55,8%)
Single malt whisky
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Skócia |