A Citadelle 1996-ban került piacra, mint Franciaország első prémium ginje. A 19 felhasznált fűszernövényt egyedi, szabadalmaztatott eljárással külön-külön áztatják megfelelő ideig és alkoholfokon, hogy a legtöbb ízt kinyerjék belőlük. Klasszikus borókás ízvilága miatt rendkívül sokoldalú, ideális választás klasszikus gin & tonikhoz vagy alapanyagként a klasszikus és modern ginkoktélokhoz.
Dry gin
A Dry gin kifejezés olyan ginek összefoglaló neve, amelyek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, és a boróka mellett egyéb fűszerek, citrusok és gyógynövények is dominálnak bennük. A Dry gin általában tiszta, száraz, enyhén kesernyés ízű, amely nem terheli túl az érzékeinket. Bár a Dry gin lehet hasonló a London dry ginhez, nem szükséges ugyanazoknak a szigorú szabályoknak megfelelnie, így a különféle márkák egyedi karaktereket alkothatnak.