Deadhead rum története
A 18. század óta a cukornád a fő termény Mexikóban, a rum pedig nemzeti itala. Ma Mexikóban több cukorgyár működik, mint bármelyik karibi szomszédjában.
A Deadhead rumot 2011-től kezdték el gyártani Mexikóban. Partneri kapcsolatot építettek ki a legtöbbet díjazott mexikói lepárlóval, a Rones de Méxicoval, ami egy családi kézműves lepárlóüzemmel. Az üzem 1948 óta készít kézműves, kivételes rumokat. Lepárlómestere, Jorge Perez Rafael.
Azt szerették vona, hogy az üvegük feltűnjön a polcokon, és felfigyeljenek rá, hogy a palackjuk kulturális kapcsolatot jelentsen Chiapas állam történelmével.
DEADHEAD 6 Years rum (0,7l - 40%)
Dark rum
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Mexikó |
Érlelési idő: | 6 év |
DEADHEAD 6 Years rum (0,05l - 40%)
Dark rum
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Mexikó |
Érlelési idő: | 6 év |
DEADHEAD Dark Chocolate rum (0,7l - 35%)
Ízesített rum
Szállítás: | 1-3 munkanap |
Származás: | Mexikó |
Ízesítés: | Csokoládé |