Az Etsu Double Orange gin a japán Akita prefektúrában, az Akita Distilleryben készül, ami Honshu szigetén található. Az Akita prefektúra területe a Japán-tenger partjától egészen a Ōu-hegységig, Japán leghosszabb hegyláncáig terjed. Az Etsu Double Orange friss és könnyed aromáit ezekből a hegyekből inspirálva alkotják meg. A gint hét napon át olyan hagyományos botanikai anyagokkal macerálják, mint a japán keserű narancshéj, borókabogyó, édesgyökér, angyalgyökér és koriander. A macerálást követően csak a gint desztillálják, eltávolítva a botanikai anyagokat, így az olajok gazdagsága megmarad. A friss vizet a lepárlás után adják hozzá a hegyi forrásból, amely friss ízt kölcsönöz ennek a könnyed citrusos ginnek. Az Etsu Double Orange gin friss, gyümölcsös és természetes összetevőkkel készül, ami egyedülálló és könnyed befejezést biztosít ennek a ginnek.
Ízesített gin
Az ízesített gin az új trendet képviseli a gin világában. A gyümölcsökkel, fűszerekkel, virágokkal ízesített ginek frissek, könnyedek és rengeteg változatban elérhetők. Tökéletesek azok számára, akik szeretnék a gin klasszikus ízét egy kis kreatív csavarral kipróbálni.