A jól ismert KiNoBi gin 2018-ban piacra dobta magasabb, 54,5%-os alkoholtartalmú kiadását. A tétel az eredeti változattal azonos, 11 növényi alapanyag felhasználásával készül. A gin alappárlata rizsből származik, és a helyi növények, valamint fűszerek, mint a sárga yuzu, a japán ciprus, a zöld tea, a bambusz és a japán borsó, alkotják. A klasszikus borókajegyzettel is rendelkezik, amely szépen harmonizál a japán összetevőkkel. A magasabb alkoholtartalomnak köszönhetően az ízek intenzívebbek, és a gyártó maga is örömmel ajánlja Gin & Tonic készítéshez. A "SEI" vagyis "hatalom" már a palack kinyitása előtt utal arra, hogy egy rendkívüli tételhez nyúlunk. Az éves termelés körülbelül 7500 palack, rendkívül limitált, így csak néhány kiválasztott elosztási csatornán lesz elérhető.
Dry gin
A Dry gin kifejezés olyan ginek összefoglaló neve, amelyek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, és a boróka mellett egyéb fűszerek, citrusok és gyógynövények is dominálnak bennük. A Dry gin általában tiszta, száraz, enyhén kesernyés ízű, amely nem terheli túl az érzékeinket. Bár a Dry gin lehet hasonló a London dry ginhez, nem szükséges ugyanazoknak a szigorú szabályoknak megfelelnie, így a különféle márkák egyedi karaktereket alkothatnak.