Egyedülálló Új-Zélandi gin, mely 12 növényi összetevőt tartalmaz, többek közt: narancshéjat, citromhéjat, borókabogyót, koriandert és szerecsendiót. A gyártó mind a növényi alkotók, mind a felhasznált víz esetében külön kiemeli, hogy Új-Zéland mennyivel tisztább és természetközelibb, érintetlenebb terület a világ más részeinél, ez abszolút érezhető a ginben is.
Dry gin
A Dry gin kifejezés olyan ginek összefoglaló neve, amelyek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, és a boróka mellett egyéb fűszerek, citrusok és gyógynövények is dominálnak bennük. A Dry gin általában tiszta, száraz, enyhén kesernyés ízű, amely nem terheli túl az érzékeinket. Bár a Dry gin lehet hasonló a London dry ginhez, nem szükséges ugyanazoknak a szigorú szabályoknak megfelelnie, így a különféle márkák egyedi karaktereket alkothatnak.