A Kagoshima hegység bőséges yuzu termése adja az Ukiyo Yuzu citrus gin karakteres alapját, amelyben a japán citrusok és a boróka tökéletes harmóniát alkotnak. A yuzu már évszázadok óta meghatározó eleme a japán gasztronómiának, és most egy gin formájában is megcsodálhatjuk különleges aromáját. Ez az ikonikus citrusféle gazdag, rétegzett illat- és ízvilággal rendelkezik, amely remekül kiegészíti a gin frissítő jellegét. Az ital alapja helyben termesztett árpából készül, amelyet először a hagyományos szochu módszerrel desztillálnak. Majd egy második lepárlás során boróka, yuzu, különféle citrusfélék és válogatott botanikai összetevők teszik teljessé a japán tradíciók szellemében megalkotott párlatot.
Ízesített gin
Az ízesített gin az új trendet képviseli a gin világában. A gyümölcsökkel, fűszerekkel, virágokkal ízesített ginek frissek, könnyedek és rengeteg változatban elérhetők. Tökéletesek azok számára, akik szeretnék a gin klasszikus ízét egy kis kreatív csavarral kipróbálni.