Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a kapcsolatos irányelv értelmében.

Honey Fizz

Honey Fizz

A Honey Fizz ünnepi hangulatú, merész boralapú koktél, amelyet a citrusok frissessége és az elegáns tálalás tesz ellenállhatatlanná.
A Schök Norbert bartender által megálmodott Honey Fizz receptje könnyedén elkészíthető otthon is, így tökéletes választás lehet az ünnepi összejövetelek középpontjába. 
Ez a szamorodniból készült pezsgő koktél garantáltan elvarázsolja a vendégeket és még a legszürkébb téli hétköznapokat is ünnepivé varázsolhatod!

Hozzávalók:

  • 30 ml Royal Tokaji édes szamorodni
  • mentalevelek
  • 1 evőkanál méz
  • 120 ml száraz pezsgő / habzóbor / gyöngyözőbor
  • 10 ml citromlé

Elkészítés:
Helyezd a mentaleveleket a szamorodniba, és hagyd őket ázni 12-24 órán keresztül, majd szűrd le.
Egy pohárban keverd össze az ízesített szamorodnit mézzel és citromlével, végül töltsd fel pezsgővel, habzó- vagy gyöngyözőborral.

Tartalomhoz tartozó címkék: Pezsgő

Kapcsolódó tartalmak