
Honey Fizz
A Honey Fizz ünnepi hangulatú, merész boralapú koktél, amelyet a citrusok frissessége és az elegáns tálalás tesz ellenállhatatlanná.
A Schök Norbert bartender által megálmodott Honey Fizz receptje könnyedén elkészíthető otthon is, így tökéletes választás lehet az ünnepi összejövetelek középpontjába.
Ez a szamorodniból készült pezsgő koktél garantáltan elvarázsolja a vendégeket és még a legszürkébb téli hétköznapokat is ünnepivé varázsolhatod!
Hozzávalók:
- 30 ml Royal Tokaji édes szamorodni
- mentalevelek
- 1 evőkanál méz
- 120 ml száraz pezsgő / habzóbor / gyöngyözőbor
- 10 ml citromlé
Elkészítés:
Helyezd a mentaleveleket a szamorodniba, és hagyd őket ázni 12-24 órán keresztül, majd szűrd le.
Egy pohárban keverd össze az ízesített szamorodnit mézzel és citromlével, végül töltsd fel pezsgővel, habzó- vagy gyöngyözőborral.